Ryby i owoce morzaRyba na obiad by Małgorzata 2012-09-18 written by Małgorzata 2012-09-18 265Zgadnijcie jaka to rybka?Jeszcze was potrzymam w napieciu. Podpowiem tylko , ze po szwedzku ryba nazywa sie strömming. blog kulinarnycodojedzeniaprzepisprzepisy z rybryba smazonazdjęcia przepisów 2 komentarze 0 FacebookTwitterPinterestEmail MałgorzataUwielbiam gotowanie i pieczenie previous post Surówka z białej kapusty z papryką, pietruszką i musztardą next post Śledz smażony marynowany w musztardzie i pietruszce Zobacz też Ryba po grecku Smażony dorsz z boczkiem i karmelizowaną kapustą Czyżby już świątecznie… Poznaj się na tłuszczach – olej rzepakowy Zupa z krewetek Sałatka z pieczonego łososia po śródziemnomorsku Najlepsze świąteczne przepisy na śledzie Zdrowa miska z rybą panierowaną w orzechach Czarny makaron z łososiem Krewetki w kremowym sosie z czosnkiem i ziołami2 komentarze Małgorzata 2012-09-18 - 21:12Nie mam pojęcia.. ale uwielbiam ryby pod każdą postacią:) Reply lekkibrzusio 2012-09-20 - 13:08jak ja dawno nie jadłam rybki w panierce. Takie cuda tylko u mamy :) Reply Leave a Comment Cancel ReplySave my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Δ
2 komentarze
Nie mam pojęcia.. ale uwielbiam ryby pod każdą postacią:)
jak ja dawno nie jadłam rybki w panierce. Takie cuda tylko u mamy :)