Zgadnijcie jaka to rybka? Jeszcze was potrzymam w napieciu. Podpowiem tylko , ze po szwedzku ryba nazywa sie strömming. blog kulinarnycodojedzeniaprzepisprzepisy z rybryba smazonazdjęcia przepisów 2 komentarze 0 FacebookTwitterPinterestEmail Gosia Uwielbiam gotowanie i pieczenie previous post Surówka z białej kapusty z papryką, pietruszką i musztardą next post Śledz smażony marynowany w musztardzie i pietruszce Zobacz też Poznaj się na tłuszczach – olej rzepakowy 2021-02-12 5 przepisów na klopsiki 2020-02-05 Lekkie ciasto z gruszkami na niedzielę 2020-02-01 Owsianka z Earl Grey na śniadanie 2020-01-13 Jak zrobić tradycyjny obiad w nowoczesnej wersji 2020-01-11 Tani obiad – karkówka w sosie cebulowym 2019-11-10 Wieprzowina i makaron – co przyrządzić na obiad 2019-11-02 Dieta ketogeniczna: na czym polega jej sukces? 2019-10-29 Popularne programy kulinarne. Przez żołądek do serca. 2019-10-15 Czas leci, niedługo wybory, a tymczasem… 2019-09-14 2 komentarze Małgorzata 2012-09-18 - 21:12 Nie mam pojęcia.. ale uwielbiam ryby pod każdą postacią:) Reply lekkibrzusio 2012-09-20 - 13:08 jak ja dawno nie jadłam rybki w panierce. Takie cuda tylko u mamy :) Reply Leave a Comment Cancel Reply * Korzystając z tego formularza, zgadzasz się na przechowywanie i przetwarzanie Twoich danych przez tę witrynę. Δ
2 komentarze
Nie mam pojęcia.. ale uwielbiam ryby pod każdą postacią:)
jak ja dawno nie jadłam rybki w panierce. Takie cuda tylko u mamy :)